Fuldstændig kaos: Spanien med VAR og Iran med straffe i overtiden afgører puljen

Gruppe B skulle afgøres mandag aften, hvor Spanien og Portugal kæmpede om førstepladsen.

Kaos. Portugal kom foran på et sindssyg flot scoring af R. Quaresma i det 45. minut, og så startede Portugals nedtur ellers, da stjernen over dem alle, Cristiano Ronaldo brændte straffespark i det 53. minut.

Samtidig havde det spanske landshold holdt gavebod i forsvaret, der havde bragt Marokko på 1-0 i det 14. minut. Isco bragte dog Spanien op på 1-1 i det 19. minut.

En sejr til Portugal og en uafgjort til Spanien ville bringe Portugal videre som gruppevinder, mens Spanien ville ende som toer.

Portugal så længe ud til, at holde gruppesejren hjem, og især da Spaniens nedtur blev fuldendt i det 81. minut, da Marokko kom op på 2-1.

Et spansk nederlag og en sejr til Iran over Portugal ville sende Portugal og Iran videre.

Men i det 90. minut, og hold nu på hat og briller, der blev det fuldstændig kaotisk i begge kampe, da en VAR-afgørelse gav Iago Aspas hans scoring som efter lang tids overvejelse afgjorde, at der IKKE var offside, på hans fremragende afslutning.

Lige så kaotisk var det i Portugals kamp, hvor et straffespark til Iran i det 93. minut bragte dem op på 1-1.

Derfor endte Spanien – Marokko 2-2, og Iran – Portugal endte 1-1.

De resultater sender Spanien videre som gruppevinder, mens Portugal går videre som toer.

Derfor skal Spanien møde Rusland i næste kamp, mens Portugal skal op mod Uruguay.

Den kaotiske afslutning blev fuldendt, og VM skuffer aldrig.