The perfect guide to the casino

Stor brøler i den engelske landsholdslejr: Træner har undskyldt til spillerne

 


 

England og Panama mødes imorgen i deres anden gruppekamp til VM, og Panama kan måske allerede have en fordel.

Steve Holland er assistenttræner på det engelske landshold, og samtidig er han hovedpersonen, bag den store brøler. Således gik han på træningsbanen med et papir, han måske skulle have skjult lidt mere. En hurtig fotograf fik ihvertfald taget et billede af papiret, som indeholder en mulig startopstilling mod Panama.

Papiret fortæller ting som, at Dele Ali starter ude, og at Raheem Sterling ryger en tur på bænken, og de bliver erstattet af Marcus Rashford og Ruben Loftus-Cheek. Det kan også ses de forskellige reserver til hver plads, der kan komme i spil.

Se billedet herunder.

Til The Telegraph fortæller Kyle Walker, at Steve Holland har undskyldt for den store fejl.

– Lige inden vi gik ud for at varme op gav han en undskyldning og sagde, det var første gang i 20 år, han havde lavet sådan en brøler. Det grinede vi lidt af, for han har dårlige dommerskills. Der blev drillet lidt, vi er videre, og nu ser vi frem mod kampen, siger forsvarsspilleren Kyle Walker.

Også landstræner Gareth Southgate tager det roligt, og sender istedet en lille stikpille afsted mod The Sun.

-For mig er der intet drama, men hvis vi giver modstanderen en fordel, er det selvfølgelig en ulempe for os. Så medierne skal selvfølgelig vurdere, om de vil hjælpe holdet eller ej. Men når der bare var tale om en holdliste, gør det ingen forskel, siger Gareth Southgate.

OVERSIGT

Scroll to Top