The perfect guide to the casino

Riza Durmisi vil bruge Lazio som springbræt: Et godt skridt på vejen til de allerstørste klubber

 


 

Riza Durmisi er stolt over sit skifte til Lazio, og spørger man agenten, så er det en god klub, hvor Durmisi kan udvikle sig.

Lazio betaler lidt over 50 millioner kroner for den 24-årige tidligere Brøndby-spiller, der ikke blev udtaget til Danmarks VM-trup.

Durmisis agent, Hasan Cetinkaya, har i et stort interview med BT, givet sine tanker på Lazio, og hele den her handel.

– Lazio har strakt sig langt for at få Riza. Jeg har hele vejen igennem forhandlingerne med klubben mærket, at det har været en stor prioritet at få ham hertil som deres første store indkøb denne sommer. Klubbens indsats for at få spilleren har været yderst dedikeret, og jeg har set, at Lazio har gjort et meget grundigt stykke forarbejde og lagt en god plan for hans videre udvikling, siger Hasan Cetinkaya til BT.

Står det til agenten så går der ikke mange år før, at Riza Durmisi spiller i én af verdens bedste klubber.

– For Riza er det her et skridt op, han kommer til en af de største klubber i Serie A, og nu skal han ud og vise de meget store kvaliteter, alle ved, han har, et sted, hvor der er endnu større pres for at vinde hver eneste kamp. Det her er Rizas mulighed chance for at komme et skridt tættere på drømmen om at blive blandt de allerbedste i verden på sin position, og jeg ser Lazio som et godt skridt på vejen til de allerstørste klubber. Det har han evnerne til, fortsætter agenten.

OVERSIGT

Scroll to Top