The perfect guide to the casino

Tidligere dansk topdommer om straffesparket: Det er noget flueknepperi

 


 

Den tidligere danske topdommer Kim Milton er ikke helt tilfreds med den måde, som VAR bliver brugt på.

Australien fik straffespark mod Danmark, og den tidligere danske topdommer Kim Milton, har en mening om selve kendelsen.

– Straffesparket kan man ikke sige så meget til. Han har armen uden for kroppen i feltet, så der er ikke noget justitsmord i det. Så kan man altid diskutere, om det er i en naturlig position eller ej, men det at den er ude for kroppen gør, at der er risiko for, den bliver dømt. Det man kan være ærgerlig over er, at man skal til at bruge VAR for at dømme det, siger Kim Milton til B.T

– Det jeg synes er det mest ærgerlige er, at man skal bruge VAR, for det er – undskyld udtrykket -noget flueknepperi. Når man ser den i første omgang sidder man og piller lidt frem og tilbage og skal til at stoppe spillet efter. Det er det, der er bagsiden af medaljen med VAR at vi egentlig kommer til at få en masse situationer hvor ingen havde forventet det i første omgang. Det kunne man også se på spillernes reaktion i situationen. Det man helst skulle have fanget ved de her situationer er de helt åbenlyse fejl, der bliver lavet og ikke sådan nogle fifty-fifty situationer, siger den tidligere topdommer til BT.

Kampen endte 1-1 og begge Australiens mål til VM, har været på straffespark efter VAR-kendelser.

OVERSIGT

Scroll to Top