Danmark skuffede mod Australien og fik kun uafgjort

Christian Eriksen åbnede ballet med en flot scoring i starten af kampen, men VAR sikrede Australien uafgjort.

Det danske landshold skulle bruge 3 point for, at være sikker på, at gå videre fra gruppespillet, da kampen mod Peru i lørdags gav 3 point.

Australien tabte deres første kamp 2-1 til Frankrig, hvor deres eneste mål kom efter en VAR-kendelse.

I starten af kampen lagde Nicolaj Jørgensen flot bolden af til Eriksen, der på en fremragende flugter med venstreskøjten, sparkede Danmark i front.

Efter 37 minutter så var Yussuf Poulsen i fokus. Mod Peru begik han straffespark, og det samme var tilfældet også mod Australien, efter den spanske dommer så episoden på skærmen. VAR var i fokus og Australien var på 1-1.

2.halvleg var en jammerlig indsats fra det danske landshold, og med et Australsk hold der sad på kampen, og kom til de største chancer.

Danmark skuffede, og nu ser det svært ud.

Ingen af holdene kan bruge resultatet, og de danske spillere skal håbe på lidt held i Frankrig – Peru.

1-1 endte kampen mellem Danmark og Australien.