The perfect guide to the casino

Nederlaget skulle drikkes væk: Australske fans tømte en hel bar for øl og tørlagde andre for Spiritus

 


 

Flere barer i byen Kazan løb tør for sprut, da “Socceroos” fans simpelthen tørlagde dem efter nederlaget til Frankrig.

Australien og Frankrig åbnede Danmarks gruppe lørdag formiddag, og kampen endte da også med en 2-1 sejr til Frankrig. Kampen sluttede allerede kl 15:00 russisk tid, og det faktum gjorde, at de 15.000 australske fans havde god tid til, at drikke nederlaget væk.

Gaden “Baumana” i det centrale Kazan er et populært turiststed, og det var også her, at de mange Australske fans festede til langt ud på natten. En bar fik tømt hele 4 ølhaner, mens en anden bar blev drænet for 450 liter øl.

Læs også: Frankrig mener det seriøst: Frisør tog turen til Rusland fordi spillerne krævede det

Evgeny er chef på baren Gudini Bar i Kazan, og han fortalte følgende til Sydney Morning Herald.

– Australske fyre er som russere, vi er de samme fordi vi drikker for meget. Om morgenen havde vi ikke mere øl i hanerne. De var altså helt fyldte inden Australierne ankom.

– Der var så travlt og det var så sjovt, fordi mange australske fans kom ind på vores bar, og drak hele natten. Jeg ved ikke præcis, hvor mange glas øl jeg hældte op i aftes, men jeg tror, ​​det var en million.

Læs også: Har du også lagt mærke til det? Derfor snører Sisto ikke sine støvler

– Jeg sov kun tre timer i nat. Da jeg vågnede, gik jeg hen købte 450 liter øl for, at blive klar til deaustralske fans, fordi jeg ikke ved, hvor mange australske fans der kommer i dag.

– Det var en speciel aften, de drak alt vores øl. De ser bare fodbold, og drikker øl.

Sydney Morning Herald melder også, at flere barer i centrum af Kazan, løb tør for flere slags spiritus natten til søndag.

OVERSIGT

Scroll to Top