The perfect guide to the casino

Dansk VM-topscorer: Min opgave er ikke at score mål

 


 

Yussuf Poulsen har aldrig været den helt store målsluger, og nu forsvarer han da også moderne angribere, der ikke scorer over 20 mål per sæson.

De fleste angribere bliver vurderet på antal mål og ikke så meget andet. Danmarks VM-topscorer, Yussuf Poulsen, mener dog at angribere skal måles på så meget mere, og at Danmarks mål også skal komme fra midtbanen af.

– Der er mange, der mener, at mål hører med til jobbeskrivelsen for en angriber, siger han til BT.

– Men jeg tror, at Christian Eriksen lå længere fremme på banen, end jeg gjorde mod Peru. Så han spiller mere angriber end mig. Så det vil også være logisk, at han scorer flere mål end mig.

– Hvis du bidrager nok til, at holdet scorer, så er det ligeså vigtigt som at sparke bolden ind til sidst, mener Yussuf Poulsen.

Den 24-årige RB Leipzig-spiller har scoret i Danmarks to seneste kampe, og det er ellers meget atypisk, at den stærke angriber kommer ind i sådan en stime.

– Jeg er inde i en stime, hvor jeg kommer i positioner, hvor jeg får lov til at afslutte. Det har ikke altid været tilfældet, og normalt afslutter jeg ikke specielt meget.

– Lige nu har jeg bare selvtillid, og det hjælper i de afgørende situationer. Så sparker man den bare ind, siger han.

Assistentlandstræner Jon Dahl Tomasson har også talt om, hvor vigtigt det er, at tanke selvtillid under VM-slutrunden, og her er Yussuf helt enig.

– Hvis du har en spiller, der er rigtig varm under et VM, så er det godt. Så ved du, at han laver mål, når du spiller bolden hen til ham.

Danmark vandt 1-0 over Peru i åbningskampen til VM.

OVERSIGT

Scroll to Top