The perfect guide to the casino

Brøndbys nye angriber drømmer stort: Vi vinder ligaen næste sæson og vi kommer i Champions League-gruppespillet

 


 

Brøndbys kommende bomber, Ante Erceg, indrømmer at han kommer til klubben i elendig form efter et halvt år i Dubai.

Brøndby har hentet Mikael Uhre og Ante Erceg som erstatning for Teemu Pukki, som har været den skarpeste mand i angrebet for Brøndby i en del sæsoner efterhånden. Ante Erceg ligner umiddelbart en direkte erstatning, da han tidligere har scoret mål på samlebånd for Hajduk Split, men sommeren skal altså bruges på, at komme tilbage i topform. Det sidste halve år har han brugt i Shabab Al-Ahli i Dubai.

– I Dubai var det meget svært og ikke særlig god fodbold for mig. Ingen støtte, ingen professionalisme. Alt er amatøragtigt, og det duer ikke for mig. Jeg kan godt lide fodbold, og derfor kom jeg til Brøndby. Jeg ved, at Brøndby har rigtig god støtte og spiller god fodbold, meget aggressivt, meget offensivt, og har en rigtig god træner, siger Ante Erceg til Tipsbladet.

Der er ikke meget positivt, at fortælle om Dubai, hvis man spørger Erceg.

– I Dubai var det meget svært og ikke særlig god fodbold for mig. Ingen støtte, ingen professionalisme. Alt er amatøragtigt, og det duer ikke for mig. Jeg kan godt lide fodbold, og derfor kom jeg til Brøndby. Jeg ved, at Brøndby har rigtig god støtte og spiller god fodbold, meget aggressivt, meget offensivt, og har en rigtig god træner, siger Ante Erceg.

som nævnt før så skal han altså bruge sommeren på en del løbetræning.

– Jeg har ikke trænet og spillet så meget i fem måneder, fordi træningen i Emiraterne ikke var god. Jeg har en måned til at forberede mig, og træneren ved, at jeg ikke kommet i god form. Jeg tror, at jeg i løbet af den måned når mit bedste niveau. Jeg forbereder mig på sæsonen.

– Det var godt at bo der. Men fodbolden var ikke særlig god. Træningen var ikke hård, den var nem og amatøragtig. Jeg kan lide fodbold så godt, og derfor tog jeg til Europa for at spille, og nu er jeg glad for, at jeg valgte Brøndby.

Ambitionerne er høje for den nye angriber, og han sætter ikke overlæggeren lavt.

– Jeg kender nu spillerne og træneren, og nu er jeg meget glad. Jeg har skrevet kontrakt med Brøndby, og jeg håber, at vi vinder ligaen næste sæson, og vi kommer i Champions League-gruppespillet, lyder det fra kroaten.

Ante Erceg har underskrevet en fire-årig aftale med Brøndby IF.

OVERSIGT

Scroll to Top