The perfect guide to the casino

Landsholdsprofil til vigtig samtale med træneren: Jeg har ikke har præsteret mod Sverige og Mexico

 


 

Pione Sisto fortæller, at han har haft en vigtig samtale med assistenttræner Jon Dahl, efter et par sløje kampe for Danmark

Pione Sisto har af landstræneren fået til opgave, at finde sig selv igen, efter et par sløje kampe, hvor hans skade i akillessenen har hæmmet ham. Han burde være helt klar til på lørdag i Danmarks åbningskamp mod Peru, og også mentalt burde han være klar efter en samtale med Jon Dahl.

– Jon vil have mig til at spille mere enkelt, forklarer Sisto, der i de to seneste kampe mod Sverige og Mexico har holdt for længe på bolden og valgt de svære og forkerte løsninger, siger Sisto til BT.

– Jeg forstår det godt, og når jeg ser tilbage, ved jeg godt, hvorfor jeg ikke har præsteret mod Sverige og Mexico. Jeg har tænkt alt for meget på skaden i akillessenen og selvfølgelig været lidt nervøs for, om jeg blev 100 procent klar, forklarer Pione Sisto, der nu er skadesfri og derfor har fået frigivet de negative tanker til noget positivt. Den energi skal overføres til banen.

– Jeg behøver ikke gøre det godt i testkampe for at vise, jeg er klar. Jeg er klar, når det gælder, som en glad og afslappet Pione Sisto formulerer det torsdag i Anapa før landsholdets afrejse til spillebyen Saransk, der ligger 1200 km. fra landsholdets base ved Sortehavet.

Hvis Pione Sisto ikke leverer for Danmark, så står Martin Braithwaite klar, og Sisto kan også sagtens mærke presset.

– Min fornemmelse er, at der bliver satset på mig, siger Pione Sisto.

– Martin (Braithwaite) har gjort det rigtig godt, det samme har Viktor Fischer. Der skal være stor konkurrence om pladserne. Jeg er vant til at blive presset.

– Jeg tror, det får en positiv effekt, at jeg er helt smertefri. Det bliver en helt anden Pione Sisto, I får at se mod Peru, forsikrer Sisto.

OVERSIGT

Scroll to Top