The perfect guide to the casino

Kaos på det spanske landshold: Få overblikket her

 


 

Det seneste døgn har været yderst turbulent for landstræneren og hele det spanske landshold.

Angiveligt er kontakten mellem Real Madrid og landstræner Lopetegui kommet meget pludseligt, og han har da heller ikke været nævnt som en kandidat af medierne. Nu melder den meget anerkendte spanske journalist Guillem Balague, hvordan at kontakten opstod, og hvor kaotisk kommunikationen har været.

En fyring er altså ikke officiel endnu, og det ser ud til at landstræneren har opbakning fra spillerne af. Det spanske landshold er jo domineret af spillere fra Real Madrid og FC Barcelona, og spillerne fra sidstnævnte har angiveligt intet problem med, at landstræneren skal stå i spidsen for Real Madrid efter VM.

Ifølge Sky Sports er det så dramatisk og hektisk det her, at præsidenten for det spanske fodboldforbund, ikke er mødt op til afstemningen omkring VM 2026, hvor de forskellige forbunds præsidenter, altså stemmer i dette øjeblik, om deres kandidater til værtsrollen.

Sky Sports melder også, at Sergio Ramos og Andres Iniesta vil være med på pressemødet, som altså kan ske hvert øjeblik. Spillerne ville helst blandes udenom alt dette, men de to yderst erfarne spillere føler, at de skal have styr på det her for holdets bedste.

Guillem Balague melder samtidig, at Spanien har tænkt sig, at fyre Lopetegui.

Opdateret 12:06 – Han er officielt blevet fyret nu melder det spanske fodboldforbund.

OVERSIGT

Scroll to Top