The perfect guide to the casino

Engelsk landsholdsstjerne: Jeg har lyst til at blive hjemme pga medierne

 


 

Den engelske landsholdsstjerne Raheem Sterling, oplever massiv kritik fra de engelske medier, og nu er han ved at få nok.

Raheem Sterling har fået ufatteligt meget kritik i de engelske medier gennem de sidste to år, og det er endda selvom, at han er Premier League-vinder, og lige har spillet sit livs sæson.

Så sent som i sidste måned fik Sterling tatoveret en automatriffel på sit højre ben, som udløste massiv kritik, og mange engelske fans forlangte at han blev sat af VM-holdet. Årsagen til motivet var dog pga, at hans far blev skudt og dræbt, da Sterling var en lille dreng.

Men især også EM i 2016 var ingen dans på roser for den lynhurtige kantspiller.

– Jeg kan huske min første kamp til EM. Jeg synes, jeg spillede fint: driblede mine modstandere et par gange og fik sendt en række indlæg ind i feltet, men medierne smadrede mig bagefter, siger Sterling til The Times.

– Nu tænker jeg konstant; “Hvis jeg gør dét eller dét, så kommer der noget negativt ud af det, eller hvis jeg går i byen i aften, så kommer der noget slemt ud af det.

Derfor har Sterling nu planen klar for resten af karrieren. En plan som vil gøre det svært for medierne, at finde nyt stof at skrive om ham.

– Indtil min fodboldkarriere er overstået, forsøger jeg at blive hjemme så meget som muligt og bare se TV, for på den måde er der ingen, der kan sige noget negativt, siger Sterling.

OVERSIGT

Scroll to Top