The perfect guide to the casino

Chok: Derfor stoppede Zidane som træner i Real Madrid

 


 

I sidste uge afslørede The Sun, at en uenighed mellem Zinedine Zidane og ledelsen i Real Madrid var årsagen til, at den franske cheftræner sagde op, men nu er der kommet mere brænde til bålet.

Der skulle ifølge The Sun, have opstået flere uenigheder mellem Zidane og klubbens ledelse, herunder både præsident Florentino Perez og sportsdirektør Jose Ángel Sánchez.

Læs også: Brøndby-fansene forstår det ikke: Deres tidligere stjerne bærer anden Superliga-klubs trøje

Der skulle angiveligt have været især to konflikter mellem Zidane og klubben. Den første omkring at der er visse spillere, han ikke ønskede næste sæson, på grund af deres dårlige attitude på holdet.

Her skulle det især være med tanke på, hvad der skete før og efter Champions League-finalen. Gareth Bale var uden tvivl det største problem, da han lignede det mest utilfredse menneske i verden, før kampen da de ankom til stadion. Men også Cristiano Ronaldo og hans udtalelser til pressen lige efter kampen, skulle have været et stort problem for Zidane.

Den anden store konflikt opstod efter, hvad der skete i Copa del Rey kampen mod Leganes. For den dag mistede Zidane alt tiltro til klubbens reservespillere. Lige siden den kamp har han ikke haft lyst til nogesinde, at skulle bruge spillere som Theo, Vallejo, Marcos Llorente osv. igen.

Derfor gjorde han det klart for ledelsen, at han til næste sæson ønskede, at styrke truppen, og hente bedre reservespillere ind. Alene så de kunne konkurrere i alle tre turneringer, og forhåbentligt vinde “The Triple”.

Zidane var klar i mælet: Enten foretager klubben disse justeringer på holdet, ellers kan de ikke fortsætte med at vinde som i Champions League.

Læs også: Officielt: FCK-stjerne siger farvel – Nu reagerer spilleren på Twitter

Som det nok kan forstås, så var Real Madrid ikke klar til, at sælge stjernespillerne, og hente så mange nye spillere ind, og det skulle altså være derfor, at Zidane forlod klubben.

Det er spanske AS der melder disse konflikter.

OVERSIGT

Scroll to Top