The perfect guide to the casino

Landsholdsstjernes kone opfordrer landstræneren til at lade spillerne onanere før kampene til VM

 


 

Hun er konen til Portugals landsholdsmålmand Rui Patricio, og ifølge hende er hemmeligheden for succes til holdet, at lade spillerne onanere før kampene.

Vera Ribeiro er uddannet psykolog, der specialiserer sig med seksuelle problemer, og hun er forfatteren bag bogen ‘Manual of Seduction’, der fokuserer på betydningen af et kærlighedsliv for fodboldspillere.

I denne bog skriver Ribeiro, at dem der leger med sig selv før kampene, vil reducere angst og stress, samt at præstationsniveauet vil blive forbedret som følge heraf.

Hun skriver også, at trænere der forbyder deres spillere fra at have sex før kampe, tager de forkerte ledelsesbeslutninger.

– Fodboldspillere bør ikke afholde sig fra at have sex før kampe, men vi ved også af erfaring, at de heller ikke er i kontakt med deres familier før kampe, skulle hun have sagt på portugisisk tv ifølge sportbible.

Den brasilianske legende, Romario, var også ude for nogle uger sider, og fortælle hvordan han opfordrer Gabriel Jesus til, “at dyrke en masse sex inden VM”.

– Sørg for at have nok sex er mit bedste råd – Sørg også for at få mest ud af dine fridage, blev han citeret for at sige i slutningen af maj.

– Og selvfølgelig skal du koncentrere dig om kampdagene og under kampene. Jeg tror at Jesus er helt klar over hans betydning, og hvad han skal præsterer for den brasilianske nation. Han skal nå langt med holdet til VM og score mål.

OVERSIGT

Scroll to Top