The perfect guide to the casino

Groningen tjener stort på at FC Midtjylland solgte deres stjerne og Premier League-klub undgik nedrykning

 


 

FC Midtjylland solgte angriberen Alexander Sørloth efter blot et halvt år i klubben, og nu jubler den hollandske klub Groningen over, at Crystal Palace overlevede i Premier League

Crystal Palace undgik lige med nød og en næppe, at rykke ned i Championsship efter denne sæson, og det er ikke kun i London-klubben, at der bliver jublet over overlevelsen.

Da FC Midtjylland solgte Sørloth videre til Crystal Palace, så modtog de en masse penge, og samtidig en del klausuler der er præstationsbaseret.

Det samme var tilfældet da Groningen solgte Sørloth til FC Midtjylland, for der sikrede den hollandske klub sig samtidig videresalgsklausuler, der gør, at Groningen kan se en bankkonto, der løbende indbetales til hen over angriberens karriere.

– Da Crystal Palace sikrede sig overlevelse i Premier League gav det 2,3 millioner euro (17 millioner kroner, red.), som vi skal have 10 procent af, siger direktør Hans Nijland til DVHN.nl.

Han forklarer:

– Det er ikke svært overhovedet, at samarbejde med dem. Selv for beskedne Premier League-klubber som Crystal Palace er det mange tv-midler, som man kun kan drømme om i Eresdivisie. Det smukke er, at redder de sig igen, får vi et nyt beløb, siger Hans Nijland.

Alexander Sørloth spillede 39 kampe for Groningen med 6 mål til følge, og nu kan klubben se frem til, at modtage en del penge.

OVERSIGT

Scroll to Top