The perfect guide to the casino

FC Midtjylland giver femårig kontrakt til stortalent der også er landsholdsspiller

 


 

FC Midtjylland har her til eftermiddag givet stortalentet, Christian Tue, en femårig kontrakt, og roser ham samtidig til skyerne.

Christian Tue er en spiller, som man nok skal holde øje med de næste par år, da han ifølge FC Midtjylland er et ekstraordinært talent, som de forventer store ting af.

Den blot 18-årige spiller har endnu ikke fået debut på førsteholdet, men han har været hos ulvene i tre år nu, og FC Midtjylland forventer sig meget af den unge offensivspiller.

– Vi har med et usædvanligt stort talent at gøre. Et talent, der har været på vej gennem rigtig lang tid, og som nu er klar til at tage det afgørende spring fra talent til fuldtidsprofessionel i FC Midtjylland, siger sportschef Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

Ifølge FC Midtjylland kan Christian Tue spille alle tre forreste pladser i det 3-4-3-system, og selv ved han godt, at han skal arbejde hårdt for at få chancen på førsteholdet.

– Der er et utroligt højt niveau i FC Midtjylland, og det gælder både på U19 og naturligvis Superligaen. Det næste step for mig er nu at forsøge at komme op på superligaholdet og etablere mig der på sigt, siger Tue.

Christian Tue har spillet 29 U-landskampe for Danmark.

OVERSIGT

Scroll to Top