The perfect guide to the casino

FC Roskilde i 1. division har sendt målmanden til VM: Sikrer sig millionbeløb

 


 

FC Roskilde endte blot 4 point over nedrykningspladserne, og i 33 kampe i 1. division har de lukket 49 mål ind, men alligevel er deres målmand blevet udtaget til VM.

Island har udtaget Frederik Schram, der til daglig spiller fast i FC Roskilde i 1. division, til VM-truppen der er ved at forberede sig til kampene mod Argentina, Kroatien og Nigeria. I FC Roskilde er de glade på målmandens vegne, men nok endnu mere over at udtagelsen sikrer dem 1.5 millioner i den tiltrængte klubkasse.

– Selvfølgelig er vi glade for, at vi får nogle penge ind på det, og vi er også stolte over det og glade på Schrams vegne. Det er en kæmpe oplevelse at komme med til et VM, fortæller Anders Theil, sportsdirektør i FC Roskilde, til Ekstra Bladet.

Frederik Schram forventes dog at være 3. valg på målmandsposten, men det er stadigvæk ens stor bedrift at blive udtaget til VM når man til daglig spiller i den næstbedste række i Danmark.

Hannes Halldórsson fra Randers FC og Rúnar Alex Rúnarsson fra FC Nordsjælland forventes begge, at stå foran Schram i køen.

Det er FIFA der i forbindelse med VM-slutrunden deler penge ud til de klubber, som leverer spillerne til slutrunden, og i år er der næsten 1,7 milliarder kroner, som der skal deles ud af.

OVERSIGT

Scroll to Top