The perfect guide to the casino

Læge bekræfter: Karius fik hjernerystelse og havde problemer med synet

 


 

I går blev det bekræftet, at Loris Karius var blevet sendt til Boston af Liverpools lægestab, for at blive undersøgt angående sammenstødet med Sergio Ramos, da frygten for en hovedskade var til stede.

Flere læger og eksperter fra Massachusetts General Hospital undersøgte i sidste uge Loris Karius under hans ferie i USA, og her er det blevet bekræftet, at han har fået konstateret “visual spatial dysfunction”, som kan have påvirket hans meget kritiserede præstation i Kiev.

Overlægen Ross Zafonte og fysioterapeut Lenore Herget bekræftede i en fælles erklæring, at de er sikre på at den 24-årige tysker fik virkningerne af sammenstøddet med Sergio Ramos.

– Efter omhyggelig gennemgang af videomateriale og integrering af en detaljeret historie – herunder hans rapporterede nuværende og umiddelbare subjektive symptomer efter fysisk kontakt – fysisk undersøgelse og objektive målinger, har vi konkluderet, at hr. Karius havde hjernerystelse i kampen den 26. maj 2018, lyder det i rapporten ifølge AS.

– På tidspunktet for vores evaluering foreslog hr. Karius symptomer og objektive tegn på at visuel rumlig dysfunktion eksisterede og sandsynligvis opstod umiddelbart efter begivenheden.

– Det kan være muligt, at sådan dysfunktioner har påvirket ydeevnen.

Han forventes at komme sig relativt hurtigt, og skal blot bruge ro meldes det til sidst.

OVERSIGT

Scroll to Top