The perfect guide to the casino

Kvist om at bruge VM som udstillingsvindue: Jeg tror ikke at Manchester City holder øje med mig

 


 

William Kvist varmer bænken i FC København, men ikke desto mindre er han blevet udtaget til VM, og her ser det ud til, at han skal spille en nøglerolle.

Ståle Solbakken bruger kun William Kvist som indskifter når en sejr skal forsvarers, og sådan har det været i hele foråret. Derfor kunne det tænkes at Kvist ville bruge VM i Rusland, som et udstillingsvindue, så han kan skifte til en anden klub, der vil give ham mere spilletid.

De tanker er dog ikke noget som Kvist selv bruger tid på.

– Jeg regner ikke med at kunne bruge det til at vise mig frem. Jeg tror ikke, at Manchester City kigger med på de her kampe. Ikke mine kampe. Nej, det er ikke et tema for mig – ikke det vigtigste tema i hvert fald. Den tid er ligesom forbi, udtaler Kvist til BT.

Kvist har to år tilbage af sin kontrakt, og umiddelbart kommer et skifte væk ikke på tale.

– Nu skal vi til New York om to år, når jeg stopper på min kontrakt. Men igen er der det med fremtiden. (…) Jeg har stadig to år tilbage i FCK, og jeg elsker FCK. Det er min klub og min by. Lige i øjeblikket er spilletiden mindre, end den ellers har været, men sådan er det. Det ville jo ske på et eller andet tidspunkt, at man skulle stoppe med at spille fodbold, eller man skulle spille lidt mindre – eller der ville komme en ny, smukkere model. Jeg siger ikke, at Zeca er så meget smukkere trods alt. Men sådan er det. Der er masser af tid til at tage sig af det, når den tid kommer.

William Kvist forventes at starte inde i Danmarks kampe til VM, hvis Åge Hareide fortsætter samme stil, som under alle kvalifikationskampene.

OVERSIGT

Scroll to Top