The perfect guide to the casino

Joachim Löw forklarer: Derfor har jeg ikke udtaget Leroy Sane til VM-truppen

 


 

Den unge Manchester City-stjerne Leroy Sané har haft en formidabel sæson for Premier League-vinderne, og derfor skabte det store protester og undren, da han ikke blev udtaget til VM-truppen.

Leroy Sané er blevet udeladt af Tysklands 23-mandstrup til sommerens VM, hvilket har givet et kæmpe chok i hele fodboldverdenen.

Leroy Sané spillede regelmæssigt for de forsvarende verdensmestre, da de gik gennem kvalifikation uden de store problemer, og han spillede da også i lørdagens 2-1 nederlag mod Østrig.

Landstræner Joachim Löw har dog noget overraskende droppet den 22-årige til sommerens VM-slutrunde i Rusland, hvor at Bayer Leverkusen-stjernen Julian Brandt er blevet foretrukket i stedet.

– Det var en meget tæt beslutning mellem ham og Julian Brandt, som blev afgjort til fordel for Brandt. Draxler, Reus og Müller var alle sikre. Leroy har dog et stort talent, har Löw forklaret ifølge Daily Mirror.

– Det var en meget tæt beslutning. Hvis det var et 100 meter løb, ville det have været afgjort på målfoto.

Sané har spillet fast for Manchester City hele sæsonen, og vandt således PFA Young Player of the Year i Premier League foran Harry Kane.

OVERSIGT

Scroll to Top