The perfect guide to the casino

Åge understreger: Derfor er Wass ikke udtaget til landsholdet

 


 

Åge Hareide understreger nu, hvorfor Daniel Wass ikke skal med til VM.

Daniel Wass er blevet siet fra til VM-truppen, hvilket har fået ham til at give et lang interview med BT, hvor han blandt andet angriber Åge Hareide og DBU. Blandt andet siger han, at han er blevet kaldt illoyal af landstræneren, men det mener nordmanden ikke.

– Jeg skal forklare det én gang for alle. Daniel meldte fra til turen i Japan i 2016, da han følte sig slidt. Sidenhen meldte han fra af personlige årsager til kvalifikationskampene mod Polen og Montenegro. Han gav mig sin forklaring, og jeg kommer aldrig til at udlevere en spiller direkte til pressen. Men det er vigtigt at få med, at vi også vælger at udtage ham til de efterfølgende kampe. I mellemtiden gør andre spillere det godt, og opfører sig loyalt for holdet. Men når det er sagt, så har jeg aldrig kaldt Daniel for illoyal. Det er noget, der er kommet frem på en eller anden måde, udtalte han på gårsdagens pressemøde efter kampen mod Sverige.

Hareide afslører videre, at han har set andre veje grundet afbudene fra Wass.

– Men nu du har fået muligheden for at spille på landsholdet så mange gange og sagt nej, så bliver jeg nødt til at se andre veje.

OVERSIGT

Scroll to Top