The perfect guide to the casino

Tidligere Liverpool-spiller sabler Loris Karius ned: Sådan en opførsel kan kun Cristiano Ronaldo slippe af sted med

 


 

Den tidligere Liverpool-spiller og Champions League-vinder Dieter Hamann, langer kraftigt ud efter Karius og Liverpool-holdet som enhed.

– At Karius stillede sine lidelser offentlig til skue efter slutfløjtet var lige så unødvendigt, som den tårevædede bøn om tilgivelse foran Liverpools fankurve, lyder det fra Dieter Hamann i et interview med Bild.

Sådan starter han interviewet, og han er langt fra færdig med at gå hårdt til Liverpool-målmanden.

– Liverpool-tilhængerne tilgiver deres stjerner for næsten alt. Med én undtagelse: Hvis dit ego ikke stemmer overens med dine præstationer. Karius kører rundt i Liverpool med ‘LK1’ på sin nummerplade og skaber altid stor postyr, når han dukker op. Sådan en opførsel kan kun Cristiano Ronaldo slippe af sted med i Madrid, fordi han har vundet Champions League fem gange. Karius har endnu ikke opnået noget i sin karriere.

Dieter Hamann mener nemlig at Karius altid har et stort behov for at være i centrum, og få så meget opmærksomhed som muligt. Noget som målmanden i den grad fik i Champions League-finalen, hvor at han kostede holdet fra Merseyside sejren efter to fatale fejl.

Loris Karius tog turen til Liverpool fra tyske Mainz i 2016, men efter at have kæmpet om pladsen med Simon Mignolet i 1,5 år, er han først blevet førstemålmand i 2018.

– Han skal være lykkelig for, at Klopp gav ham mulighed for at komme til en storklub med skiftet fra Mainz. I stedet for konstant at puste sig op, burde den 24-årige i stedet være mere ydmyg og beskeden.

Dieter Hamann slutter også lige interviewet af med at kritisere Jürgen Klopp, og den manglende vindermentalitet som holdet ifølge ham tydeligvis ikke besidder.

– Det kan være et tilfælde, at Liverpool allerede har tabt tre finaler under Jürgen Klopp. jeg synes, der mangler en tro hos holdet på, at man kan vinde den næste finale, siger Dieter Hamann.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top