The perfect guide to the casino

Klopp er klar til at smadre Liverpools transferrekord for fransk superstjerne

 


 

Naby Keita og Fabinho er allerede ankommet, for at styrke klubben fra Merseyside, og nu vil Klopp overtale den unge franske stjernespiller, Ousmane Dembele, til også at tage turen til Anfield.

Den 21-årige franskmand ankom til Barcelona sidste sommer fra Borussia Dortmund, da den tyske klub accepterede buddet på £103 millioner. Dog har flere skader gjort, at karrieren på Camp Nou ikke helt har levet op til forventningerne. Efter at Philippe Coutinho ankom fra Liverpool i januar måned, har spilletiden også været begrænset for Dembele, men nu skulle Klopp være klar til, at genoplive talentets lovende og spændende karriere.

Ifølge 90min. er Liverpool nemlig ved, at forberede et bud på £88 millioner for Dembele, som derfor vil slå deres egen transferrekord på de £70 millioner, de selv betalte i januar til Southampton for Virgil van Dijk. Det meldes også, at Klopp har arrangeret et møde med spillerens mor, for at overbevise hende om, at et skifte til Merseyside ville være det bedste for sønnens karriere.

Dembele selv skal selvfølgelig også overbevises, og her skulle flere medier i Spanien melde, at franskmanden er tilbageholdende med at forlade Barcelona efter blot en enkelt sæson, og at han har Lionel Messis støtte for at blive, da han skulle have fortalt ledelsen i Barcelona, at han stadigvæk ser en fremtid for Dembele på Camp Nou.

OVERSIGT

Scroll to Top