The perfect guide to the casino

I hård kamp om en plads til VM: Jeg kan ikke se, hvorfor jeg ikke skulle med

 


 

Åge Hareide må desværre for nogle spillere, kun udtage en VM-trup bestående af 23 spillere, og derfor er der hård kamp om pladserne.

Danmarks landstræner, Åge Hareide, er så småt ved at være sikker på sin trup der skal indsendes senest mandag D. 4 juni, men der er alligevel to spillere som er i direkte duel om én plads.

– Der er usikkerhedsmomenter ved Bjelland og Cornelius. Eller Cornelius skal nok klare den, men Bjelland og Bendtner er usikkerhedsmomenterne. Så du kan sige, at vi har 21 sikre, og så mangler vi de to sidste, siger Åge Hareide.

Men det er nu ikke Bjelland og Bendtner der er i direkte duel. Derimod er der tale om de to angribere Kasper Dolberg og Martin Braitwaite, der kæmper om den sidste plads.

– De kæmper nok mod hinanden, ja, siger Åge Hareide til BT.

– Braithwaite er en lidt anden type end Dolberg. Han har større speed, men Dolberg har den her sindssyge træfsikkerhed og er måske den, der minder mest om en ung Bendtner. Det bliver en vurdering af, hvad vi har mest brug for på vores hold.

Men selvom Kasper Dolberg først lige er kommet tilbage fra en lang skade, så har ham og Martin Braithwaite skulle vise sig frem på træningsbanen i Helsingør, og også lørdagens kamp mod Sverige, vil være den sidste test, der skal afgøre hvem der får pladsen i VM-truppen.

Hos Martin Braithwaite er selvsikkerheden dog helt i top.

– Jeg kan ikke se, hvorfor jeg ikke skulle med, siger Martin Braithwaite, der også har sine argumenter klar for sin VM-deltagelse.

– Jeg kommer med momentum. Jeg har scoret en masse mål på det seneste. Lige op til den her samling. Jeg har egentlig scoret en masse mål gennem de seneste mange sæsoner. Og det er på et godt niveau i en top fem-liga i udlandet. Det er vigtigt, for når du kommer til et VM, spiller du på et internationalt niveau, og når du præsterer på det niveau hver weekend, er det ikke noget nyt for dig. Du kommer ikke ud på et niveau, du ikke er vant til, siger Bordeaux-angriberen.

OVERSIGT

Scroll to Top