The perfect guide to the casino

David Nielsen: Vi kommer ikke til at spille som Barcelona i AGF men vi ligner Atlético Madrid

 


 

David Nielsen er ude med de helt store armbevægelser når han sammenligner AGF med andre hold i verden, men for ham handler det ikke om, at spille flot fodbold i AGF.

Der bliver ikke noget AGF i Europa næste sæson, da det jyske hold med David Nielsen i spidsen, tabte den afgørende kamp om en billet til Europa mod FC København i Telia Parken. David Nielsen er derimod ude og rose holdet, og den udvikling som AGF-mandskabet har gennemgået i år. Han mener også, at der er kommet styr på defensiven og organisationen, og netop de to ting er vigtigere end, at spille flot og underholdende fodbold.

David Nielsen lægger da heller ikke skjul på, at han er stor beundrer af Diego Simeone og argentinerens defensive arbejde med Atlético Madrid. Det er muligvis også derfra, at han har fået inspiration til hans eget hold, og med fuld forståelse da Atlético Madrids defensiv ofte bliver rost til skyerne af eksperter verden over.

David Nielsen er en stor beundrer af Diego Simeone og argentinerens defensive arbejde med Atlético Madrid, der muligvis har det bedste strukturerede forsvar i verden. Det lader sig også komme til udtryk på AGF-holdet.

– Vi kommer ikke til at spille som Barcelona i AGF. Der er for lang vej til sådan noget. Vi skal derimod finde en god blanding af det, der fungerer for os. Uden sammenligning i øvrigt, har vi i udtryk og qua spillernes vilje til at arbejde for hinanden, set meget ud som Atlético Madrid. Det var især tydeligt tidligere i foråret, men vi har også taget en drejning henimod noget andet og langt mere målsøgende i den sidste del, siger David Nielsen til Århus Stiftstidende.

OVERSIGT

Scroll to Top