Real Madrid vinder Champions League igen

Real Madrid er Champions League-mestre for tredje år i streg efter en sejr på 3-1 over Liverpool. Loris Karius og Gareth Bale fik hovedrollerne.

Real Madrid og Liverpool spillede årets Champions League-finale, og der var tryk på fra kampens begyndelse, som The Reds dominerede.

En skade til Mohamed Salah ændrede dog kampbilledet, og Real Madrid dominerede de sidste 20 minutter af halvlegen, men ingen scoringer.

Det kom der til gengæld i anden halvleg, hvor Karim Benzema scorede efter et stort drop fra Loris Karius.

Saido Mané udlignede kort efter, men Real Madrid kom atter ved foran, da Gareth Bale lavede en drømmekasse.

Selvsamme Bale var på pletten igen lidt senere i kampen, da han skød langt ude fra og Loris Karius droppede fælt igen.

Kampen sluttede 3-1 tl Real Madrid.