The perfect guide to the casino

Suværene Manchester City skal forstærkes: Guardiola VIL vinde Champions League med holdet

Pep Guardiola ved, hvad han vil have. Prioritering denne sommer bliver at hente defensiv midtbanespiller til Manchester City, da Fernandinho ikke har nogen klar backup i øjeblikket.

Få de bedste spilforslag på Champions League finalen lige her

33-årige Fernandinho ligger og tager alle de fysiske nærkampe på midtbanen, for at holde balancen ved den offensive spillestil som City praktiserer, og derfor har han brug for én, som kan aflaste ham når der er brug for det.

Alligevel melder AS at City ikke har nogen i kikkerten lige nu, da man først fokuserer på at hente en kantspiller ind. Guardiola sluttede nemlig sæsonen af med at spille en 4-1-4-1 formation, efter at have startet med en 3-5-2 gennem det meste af sæsonen. Derfor skal der en ekstra kantspiller ind i truppen.

Få de bedste odds på Champions League finalen lige her

I vinters var de tæt på at hente Leicester-stjernen Riyad Mahrez, men Leicester sagde nej, og det forventes at City prøver igen til sommer.

Isco har længe været rygtet til klubben, men AS melder at der ikke er noget på det rygte, og at det blot er Iscos agent som har lækket historien, for at skabe opmærksomhed omkring den manglende spilletid i Real Madrid. Istedet skulle Guardiola være opsat på at hente holdkammeraten Gareth Bale, som aldrig helt har fundet sig til rette på Real Madrids hold.

Manchester City var suveræne I denne sæson af Premier League, men Guardiola skulle altså være opsat på at vinde Champions League med Manchester City, og derfor er de klar på at bruge en del penge til sommer.

Bliv klar til Champions League finalen lige her

OVERSIGT

Scroll to Top