The perfect guide to the casino

Manchester United-legende: Hvis Pogba ikke er glad for at være i klubben, så lad ham skifte væk

Manchester United-legenden Paul Scholes melder at Pogba skal skifte væk fra klubben, hvis han er utilfreds, men håber dog at franskmanden bliver.

Få de bedste spilforslag på Champions League finalen lige her

Efter fire år hos Juventus i Italien, drog Paul Pogba tilbage til Manchester United, hvor at han forinden havde været ungdomspiller i tre år. Han skiftede på en fri transfer til Juventus, mens han slog transferrekorden i 2016, da Manchester United købte ham tilbage for omkring €105 millioner, ifølge Transfermarkt.

Paul Pogba har slet ikke vist samme storform, som han gjorde i Juventus, og i denne sæson har han flere gange været henvist til bænken. Flere engelske medier har spekuleret i interne problemer mellem Pogba og Mourinho, og nu er United-legenden Paul Scholes, ude med sin mening omkring hele sagen.

– Hvis han ikke er glad for at være i klubben, så lad ham gå. Det er altid sådan, jeg har det. Pogba har kun lige været OK i denne sæson for en spiller af hans kvalitet, lyder det fra Scholes ifølge Tipsbladet.

Få de bedste odds på Champions League finalen lige her

Scholes håber dog stadig på, at man kan få Paul Pogba op i omdrejninger.

– Der er stadig tid. Han har kun været her i et par år, og han er stadig en forholdsvis ung spiller. Lad os håbe, at han kommer mere ind i sin Juventus-form i den kommende sæson.

25-årige Paul Pogba har selv flere gange været ude, og melde at han er glad for at være i Manchester United. I denne sæson blev det til 37 kampe i alle turneringer med seks mål til følge.

Bliv klar til Champions League finalen lige her

OVERSIGT

Scroll to Top