The perfect guide to the casino

Anerkendt La Liga journalist melder at FC Barcelona-stjerne tager til Liverpool

La Liga-eksperten, Guillem Balague, ved alt omkring de spanske klubber, og deres ageren på transfermarkedet, og nu har han godt nyt til Liverpool-fans.

Få de bedste spilforslag på Champions League finalen lige her

Selvom at Liverpool skal spille Champions League finale om blot to dage, så tænker Jürgen Klopp fortsat på at styrke truppen, og især bredden da The Reds har set sårbare ud, omkring skader i denne sæson. Ousmane Dembélé har de sidste par uger været rygtet til klubben, og der er angiveligt noget om snakken, hvis man tror den anerkendte Guillem Balague.

I en video på hans YouTube-kanal, har han fortalt, hvad FC Barcelonas tanker er omkring den franske stjernes fremtid, og alle rygterne omkring Liverpool.

– Hvad angår Dembélé, så har Barcelona overvejet at låne ham ud, men ikke at sælge ham.

– Momentvis giver han glimt af, hvad han kan tilbyde, så det bliver nødt til at være et hold, som kan give ham regelmæssig spilletid.

Få de bedste odds på Champions League finalen lige her

– Men de har ikke givet op på muligheden for at beholde ham. De bliver nødt til at vente med at tage en beslutning om Dembélé, fordi Antoine Griezmann kommer i første række. Barcelona er overbevist om, at de kan hente Greizmann, men intet er endnu skrevet under, siger han alt sammen i videoen på sin egen kanal.

Den 19-årige franskmand skiftede til FC Barcelona fra Dortmund sidste sommer for hele 135 millioner pund, og det beløb skulle Liverpool heller ikke være i nærheden af at matche. En lejeaftale kan derfor komme på tale.

Bliv klar til Champions League finalen lige her

OVERSIGT

Scroll to Top