The perfect guide to the casino

Premier League stjerner er ikke blevet udtaget til VM: Landstræner forklarer hvorfor

Didier Deschamps forklarer hvorfor at Martial og Lacazette ikke kommer med til VM

Lige her kan du få odds 8 på Brøndby til at slå Horsens

Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, har udtaget den 23-mandstrup, han tager med til verdensmesterskabet i Rusland denne sommer, og har forklaret udeladelsen af både Manchester Uniteds Anthony Martial og Arsenals Alexandre Lacazette.

Deschamps annoncerede hans hold i går, der omfatter blandt andet Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann, PSG kæmpetalenet Kylian Mbappe, Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba, Real Madrids forsvarsklippe Raphael Varane, Barcelona dirigenten Samuel Umtiti og Tottenhams kaptajn Hugo Lloris.

Tror du også på at Brøndby vinder? Så spil med og modtag markedets højeste odds

Deschamps har imidlertid undladt at finde plads i hans 23-mandstrup til to andre Premier League-stjerner i form af Martial og Lacazette.

Deschamps talte på en pressekonference efter at truppen blev afsløret, og forklarede sin beslutning om at undlade begge stjerner fra sin liste og afslørede, at de to kun havde spillet én kamp, ​​der viste deres åbenlyse evner.

– De var gode mod Tyskland (i november 2017), men det var kun én kamp, siger Deschamps ifølge Squawka.

РDet er en samlet analyse af, hvad de kunne have gjort i visse situationer, og i hvilken rolle de kunne have haft p̴ holdet.

Han kom også ind på, hvordan at hans andre angribere har mere alsidighed end både Martial og Lacazette.

РJeg betragter Giroud, Griezmann, F̩kir og Mbapp̩ som centrale angribere. Kylian og Antoine kan spille i andre positioner. Kylian er mere central, det er her han er bedst.

OVERSIGT

Scroll to Top