The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp vil gøre ligesom Atlético Madrid: Beordrede truppen til at se Europa League finalen

Den tyske træner påtvang hele Liverpool-truppen, at se Europa League finalen, da Simeones tropper spillede finalen til perfektion.

Lige her kan du få odds 8 på Brøndby til at slå Horsens

Efter en hektisk Premier League-sæson er Liverpool-holdet taget på træningslejr i Marbella, da de forbereder sig til Champions League-finalen. Træningslejren på Costa del Sol er en perfekt base, som forberedning til finalen i Kiev, siger Klopp i et interview ifølge AS. Han siger også at det er velfortjent efter to anspændte semifinalekampe mod AS Roma, og en succesrig fjerdeplads sikret i Premier League.

Onsdag aften blev spillerne tvunget til af Jurgen Klopp til, at se Europa League-finalen med sin mantra at “man lærer ved at se andre spille” og udtalte, at Alético havde spillet en perfekt kamp. Således mener Klopp at i finaler handler det ikke om at starte godt, men at være i stand til at tilpasse sig situationer, alt efter hvordan kampen udfolder sig.

Tror du også på at Brøndby vinder? Så spil med og modtag markedets højeste odds

Klopp siger også i interviewet, at alle spillere spiser morgenmad og aftensmad sammen, og de sidste par eftermiddage har de trukket mod centrum af Marbella eller spillet golf sammen.

OVERSIGT

Scroll to Top