The perfect guide to the casino

Afsløring: Derfor var David Silva ikke med til at fejre mesterskabet med City-truppen

Silvas søn blev født alt for tidligt tilbage i december, og midtbanespilleren har været frem og tilbage til Spanien i sidste halvdel af sæsonen.

Få de bedste spilforslag på Europa League finalen lige her

David Silva sendte en kærlig besked fyldt med taknemmelighed til Manchester City-træneren Pep Guardiola, da han missede klubbens paradekørsel, da han tilbringer tid sammen med sin tidligt fødte søn.

City-spillere havde en fest på bussen der kørte gennem Manchester igår, men den store stjerne, David Silva, var ikke til stede, ligesom at han ikke var den del truppen i de sidste to kampe i sæsonen.

Midtbanespilleren er nemlig i Spanien med sin familie, og har brugt meget af sin tid der i sidste halvdel af sæsonen, efter at sønnen Mateo blev født for tidligt i december.

Få de bedste odds på Europa League finalen lige her

– Hej alle, jeg vil undskylde for ikke at kunne fejre titlen med jer i dag, sagde Silva i en besked, der blev vist på en storskærm.

-Jeg vil gerne sige tak til fansene, mine holdkammerater, trænerstaben, klubben og især til Pep Guardiola for at forstå min situation.

– Du er et top menneske, og jeg vil være dig evigt taknemmelig, så mange tak.

– Til sidst vil jeg sige noget til Yaya: Jeg fortalte dig den anden dag, at det var en fornøjelse at spille med dig, min ven,

– Jeg kan sige til min søn, at jeg har spillet med den bedste afrikanske spiller nogensinde. Jeg ønsker dig held og lykke.

– Til sidst vil jeg sige til alle, at i skal nyde aftenen, det fortjener i. Til mine holdkammerater vil jeg ønske jer held og lykke med verdensmesterskabet, jeg vil mødes med jer der.

Bliv klar til Europa League finalen lige her

OVERSIGT

Scroll to Top