The perfect guide to the casino

Saudi Arabiens VM dommer er tiltalt for match-fixing og får livslang karantæne

Saudi-Arabiske fodboldmyndigheder har givet dommer Fahad Al Mirdasi karantæne for livet.

Få de bedste spilforslag på Brøndby – FC Midtjylland lige her

Blot få uger før han skulle flyve til Rusland for at dømme til slutrunden, er dommer Fahad Al Mirdasi fra Saudi Arabien blevet bandlyst for livet med sine dommergerninger.

Al Mirdasi tilstod at han skulle have tilbudt at match-fixe lørdagens Kings Cup-finale på vegne af en af de deltagende klubber, og det Saudi-Arabiske fodboldforbund (SAFF) har anmodet FIFA om at give den 32-årige et globalt forbud, og fjerne ham fra VMs dommerliste.

Få de bedste odds på Brøndby sejr lige her

– Om aftenen den 11. maj 2018 kontaktede Al Mirdasi en tillidsmand fra en af de deltagende klubber med sms, og bad om en korrupt betaling i bytte for at han ville hjælpe klubben til sejr. skriver SAFF i en redegørelse mandag.

Klubbens tillidsmand rapporterede straks sagen til SAFF, som rapporterede sagen til de relevante myndigheder.

– Al Mirdasi er i øjeblikket i politiets forvaring, idet han har tilstået at kræve den korrupte betaling. Politiet tog hans mobiltelefon og en række simkort, da han blev anholdt.

Det endte med at den tidligere Premier League dommer, Mark Clattenburg, skulle dømme kampen. Clattenburg blev udnævnt til chef hos SAFF sidste år, og han trådte altså ind for at erstatte Al Mirdasi som dommer.

Det er AS der melder hele historien.

Bliv klar til Brøndby kampen lige her

OVERSIGT

Scroll to Top