The perfect guide to the casino

KEP efter playoff-exit: En kæmpe skuffelse at være røget ud

OB og Kenneth Emil Petersen tabte søndag aften endnu engang 2-3 til AGF, der over to kampe gik videre med den samlede 6-4 sejr over fynboerne.

OB blev sendt på tidlig ferie denne søndag aften efter en intens affære, hvor OB’erne var tæt på at komme tilbage i kampen, men blev slået dybt inde i overtiden med 3-2 og det var også en skuffet Kenneth Emil Petersen, som Footy.dk fangede efter kampen.
– Vi har det svært i dag. Vi møder over to kampe et meget effektivt AGF-hold, så uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det fortjent AGF går videre, for de er skarpere end os. Det er en kæmpe skuffelse at stå her og være røget ud af de her playoff-kampe.

OB-anføreren hæfter sig specielt ved den tidlige scoring, der var lidt af en mavepuster for fynboerne.
– Det er for åndssvagt at lukke et mål ind på en dødbold efter meget meget kort tid, og det er en mavepuster. Jeg synes, vi kommer okay igen og kreerer de chancer der skal til i første halvleg for at komme tilbage i kampen. Men vi må erkende, at vi har været for nemme at score mod i de her to kampe. At vi selv scorer fire mål bør jo være nok til at gå videre, men det har det ikke været, så det er skuffende, sagde Kenneth Emil Petersen efter kampen.

33-årige Kenneth Emil Petersen har spillet i OB siden 1016.

OVERSIGT

Scroll to Top