Kamil Wilczek dobbelt målscorer – Brøndby IF sikrer sig pokaltitlen

Brøndby hentede deres første pokal i ti år efter en 3-1-sejr over Silkeborg i DBU Pokalfinalen.

Brøndby IF og Silkeborg tørnede sammen i pokalfinalen torsdag aften, og det var i en smuk kulisse og i solrigt vejr.

Favoritterne fra Vestegnen sad på kampen fra begyndelsen, og Teemu Pukki havde flere store forsøg, men det var Davir Skhirtladze, der scorede kampens første mål.

Efter 33 minutter kom han alene med Frederik Rønnow, og Silkeborg-angriberen loppede frækt kuglen i kassen til 1-0.

SE LIVE-UPDATES FRA KAMPEN HER!

Brøndby svarede dog igen med det samme, da en dødbold lidt tilfældigt endte i Silkeborgs netmasker.

Få minutter efter udligningen scorede Brøndby igen, da et hjørnespark sad lige i pandebrasken på Kamil Wilczek, der headede bolden i mål.

I slutningen af kampen var den polske angriber igen på pletten og sikrede dermed sit hold pokaltitlen.