BOMBER-WILCZEK GØR DET IGEN – FØLG KAMPEN LIVE HER

Brøndby IF og Silkeborg IF er under en time fra at dyste i Telia Parken om DBU Pokalen, og du kan følge kampen live på footy.dk.

Brøndby IF og Silkeborg IF tørner sammen kl. 17.00 i den danske pokalfinale, og de blå/gule fra Vestegnen er storfavoritter til at sejre.

Footy.dk dækker kampen tæt, og du kan herunder følge kampens højdepunkter live i denne artikel, der bliver opdateret løbende.

Først følger startopstillingerne, som du kan se ved at klikke her.

LIVE:

1′: Kampen fløjtes i gang (0-0)
14′: Kampens første store chancer tilfalder Besar Halimi, der dog skyder over på tomt mål (0-0)
18′: Teemu Pukki er helt fri igennem – Simon Jakobsen afværger scoring på stregen (0-0)
26′: Vlademir Rodic tester Frederik Rønnow med et stærkt skud, men Brøndby-keeperen redder (0-0)
33′: MÅÅÅÅL! Davit Skhirtladze lopper kuglen i kassen og dermed føring til Silkeborg. (0-1)
35′: MÅÅÅL! Brøndby IF udligner efter en dødbold, der efter lidt tilfældige berøringer havner i kassen. (1-1)
40′: MÅÅÅL! Kamil Wilczek støder kuglen i kassen. (2-1)
45′: PAUSE (2-1)

65′: Ingen nævnværdige forsøg i anden halvleg. Brøndby i kontrol. (2-1)
81′: Tilskueretallet oplyses. Der er 31.027 tilskuere i Telia Parken. (2-1)
90′: Kamil Wilczek scorer sit mål nummer to og Brøndby er vinder af pokaltitlen