The perfect guide to the casino

En systemfejl hos VAR kostede dem sejren i finalen

Det australske fodboldforbund, Australian Football Federation (FFA), har afsløret at en systemfejl var årsagen til, at deres VAR-system ikke kunne se en offside-kendelse i pokalfinalen mellem Melbourne Victory og Newcastle Jets.

Melbourne Victory vandt kampen 1-0 efter at Kosta Barbarouses scorede kun ni minutter inde i kampen, men der skulle slet ikke have været mål i situationen.

Optagelser efter kampen viste dem at der var offside på målet.

VAR intervenerede ikke, og FFA har siden indrømmet, at VAR systemet oplevede en fejl 30 sekunder før målet, som altså gjorde at den ikke virkede i momentet.

Få de bedste spilforslag på FCM – FCN lige her

-Vi er meget skuffede over denne fejl i VAR-teknologien, sagde FFAs leder af A-League Greg O’Rourke ifølge Squawka.

– Og vi forstår skuffelsen og frustrationen hos Newcastle Jets, deres fans og alle fodboldfans.

– VAR blev introduceret her og i andre dele af verden som en teknologibaseret løsning for at rette op på de menneskelige fejl, der uundgåeligt laves fra tid til anden, når dommerne tager beslutninger på et splitsekund.

Få de bedste odds på FCM – FCN

– Ved denne lejlighed fejlede teknologien i sig selv og de krævede udsendelsesvinkler var utilgængelige. Vi arbejder med Hawkeye for at forstå, hvorfor det gjorde det, og hvad der kan gøres for at forhindre dette igen.

– Selvom vi forstår, at dette kun skete en gang i denne sæson, var det på det mest kritiske tidspunkt. Alle parter ønsker, at teknologien er fejlsikret, og det er det, vi vil stræbe efter.

– Dette er vigtigt ikke kun for Hyundai A-League, men for andre ligaer rundt om i verden og for 2018 FIFA World Cup i Rusland, hvor VAR vil blive brugt til første gang.

VAR har været involveret i en række kontroverser i A-League, da de tester det nye system.

Dagens spilforslag til FCM – FCN ligger klar her

Se målet her.

OVERSIGT

Scroll to Top