The perfect guide to the casino

Michael Oliver taler endelig ud efter det røde kort til Buffon mod Real Madrid

Michael Oliver fortæller om Gianluigi Buffon hændelsen, efter at være blevet valgt som dommer til FA Cup finalen.

Bliv klar til DBU Pokalen semifinalen lige her

Michael Oliver har fået til opgave med at dømme FA Cup-finalen, som vil blive spillet mellem Manchester United og Chelsea den 19. maj.

Dommere har ifølge FA, kun lov til at dømme én FA Cup-finale i deres karriere, selvom de måske flere gange er 4. dommere eller lignende.

Dagens spilforslag til FC Midtjylland – Brøndby er klar

33-årige Oliver har været i rampelyset de sidste par uger, efter at have givet Real Madrid en sent straffespark mod Juventus i deres kvartfinale, før han viste Gianluigi Buffon et rødt kort i selvsamme episode.

Juventus gik ind til kampen på Bernabeu 3-0 nede, men fik spillet sig frem til 3-0, og derfor lignede det forlænget spilletid. Michael Oliver dømte dog straffespark i overtien, som Cristiano Ronaldo omsatte, så Real Madrid gik videre.

Få de bedste odds på FC Midtjylland – Brøndby lige her

Buffon havde stærke ord til Oliver efter kampen. I et interview med Le lene sagde Buffon:
– Skønheden, den usandsynlige karakter af fodbold, betyder at denne unge mand desværre var i en situation, der var for kompliceret, for forvirret og for stor for ham [Michael Oliver] at håndtere.

Michael Oliver har sidenhen udtalt sig på FAs officielle hjemmeside:
-Det var nogle underlige dage efter kampen, men det var dejligt at så mange mennesker, både inden for spillet og uden for spillet, var ivrige efter at tilbyde deres støtte. Det var ret overvældende og det betød meget.

Bliv klar til DBU Pokalen semifinalen lige her

– Jeg havde folk der kom op til mig på gaden, og folk inde fra spillet der sendte mig støttende beskeder. Det er en dejlig ting at vide, jeg har den støtte.

Michael Oliver skal dømme FA finalen mellem Man United og Chelsea den 19. maj.

Få de bedste odds på FC Midtjylland – Brøndby lige her

OVERSIGT

Scroll to Top