The perfect guide to the casino

Officielt: Det er besluttet om Zlatan skal med til VM eller ej

På trods af alle spekulationerne bekræfter det svenske fodboldforbund, at den tidligere Manchester United-angriber ikke bliver en del af landsholdet til VM.

Bliv klar til DBU Pokalen semifinalen lige her

Det er officielt. Zlatan Ibrahimovic skal ikke med til verdensmesterskabet i 2018. Det svenske fodboldforbund har bekræftet i en meddelse, at den tidligere Man United stjerne ikke skal med da han tidligere har nægtet at spille for landsholdet.

Ibrahimovic besluttede at stoppe på landsholdet efter Sveriges manglende evne til at komme forbi gruppespillet til EM i 2016. Efter at landsholdet har kvalificeret sig til VM i Rusland, har angriberen antydet mange gange, at han måske vender tilbage for at spille til VM.

Dagens spilforslag til FC Midtjylland – Brøndby er klar

Men rygterne er forbi. Formanden for det svenske fodboldforbund, Lars Richt, har gjort det klart, at Ibrahimovic ikke bliver en del af VM-holdet som træneren, Janne Andersson, præsenterer den 15. maj.

-Zlatan har tidligere sagt nej til at spille for landsholdet – og han har ikke ændret sig. Jeg talte med Zlatan i tirsdags. Han fortalte mig, at han ikke har ændret mening om at spille for landsholdet – det er stadig et nej, siger Lars Richt

Få de bedste odds på FC Midtjylland – Brøndby lige her

OVERSIGT

Scroll to Top