The perfect guide to the casino

Robin van Persie stopper karrieren til sommer

Robin van Persie har haft en lang og gloværdig karriere, som har bragt ham gennem Holland, England og Tyrkiet.

Bliv klar til dagens Champions League semifinale lige her

Han har vundet Premier League og tidligere været topscorer i ligaen, og nu har Robin van Persie antydet, at han er tæt på at stoppe karrieren efter at have indrømmet, at han skal være ‘ærlig’ med sig selv.

Den 34-årige vandt Premier League med Manchester United og nyder lige nu at optræde for barndomsklubben Feyenoord, hvor at det hele startede for den karismatiske angriber.

Han vendte tilbage til den hollandske klub i januar efter at have forladt Fenerbache, hvor han har spillet siden han forlod Old Trafford tilbage i 2015.

Dagens spilforslag til Champions League er klar

Van Persie scorede i søndagens 3-0 sejr i den hollandske cup over AZ Alkmaar, men indrømmede efterfølgende at han tænker på hans fremtid.

– Der kommer et øjeblik, hvor jeg skal være ærlig over for mig selv – ligesom nu, sagde Van Persie til den hollandske tv-station, NOS.

– I dag med finalen viste det sig at være fantastisk for alle, mig selv inkluderet, og det er jeg meget glad for.

– Men folk ser ikke den anden side, hvilket har været helt ekstrem de sidste tre uger, jeg er gået i seng kl. 10 hver aften, og jeg spiser de rigtige ting på de rigtige tidspunkter.

– Det kræver rigtig meget at kunne levere i dag, og nogle gange er det en kamp. Nogle gange tager genoptræningen lidt længere tid, end jeg vil have.

Robin van Persie er 34 år.

Få de bedste odds på Bayern München – Real Madrid lige her

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top