The perfect guide to the casino

Legende: Salah er en seriøs udfordrer til Messi og Ronaldo til Ballon d’Or

Mohamed Salah er en seriøs udfordrer til Messi og Ronaldo nÃ¥r Ballon d’Or igen skal uddeles. Det mener tidligere Liverpool-legende.

Robbie Fowler var i sin aktive karriere en opsigtsvækkende figur for Liverpool, der kunne finde netmaskerne. Præcis det samme kan man sige om Mohamed Salah, der har været i fremragende form siden sit skifte til Liverpool sidste sommer.

Nu roser Fowler Salah, og siger, at han kan udfordre Messi og Ronaldo i kampen om Ballon d’Or.

– Det er ikke for at være sjov jeg siger dette: Mohamed Salah fortjener at være med i opløbet om Ballon d’Or, starter Fowler.

РJeg siger ikke at han vinder det. Faktisk er jeg temmelig sikker p̴ at han ikke vil vinde det, s̴dan som det er struktureret. Men jeg siger Рpassioneret Рat det er tid til at kigge ud over de automatiske valg i Ronaldo eller Messi. Misforst̴ mig ikke, de er to af de bedste spillere verden nogensinde har set.
I’m putting on the tin hat before suggesting this but Mo Salah surely deserves to be in the ­running for the Ballon d’Or.

РFolk bliver imponeret over dem, og det er helt fortjent. De har begge haft gode ̴r, og med et VM, har de begge chancen for et fantastisk ̴r. Men lige nu, har Salah matchet dem, uden tvivl, slutter Robbie Fowler.

Ballon d’Or uddeles til November.

OVERSIGT

Scroll to Top