The perfect guide to the casino

Ny udvikling i matchfixing-sagen: SønderjyskE holder vejret

Matchfixingsekretariat hos DIFs har brug for mere tid før at de kan drage en konklusion af hele matchfixing-sagen.

Torsdag eftermiddag mødtes DIFs matchfixingsekretariat for at diskutere hele sagen omkring Sønderjyske – FC Midtjylland kampen, som har skabt en af de større matchfixing sager i Danmark i nyere tid. Fredag har formanden så til BT, fortalt at der først kommer nyt ud i næste uge.

Læs også: Iskold Buffon: Dette sagde han til dommeren, så han fik direkte rødt kort

– Konklusionen efter mødet i går var, at vi stadigvæk kommer til at undersøge en række materialer. Mine folk har fortalt mig, at de har brug for mere tid i forhold til at sammenholde de mange oplysninger, de har fået i forbindelse med afhøringerne af Sønderjyske-spillerne, fortæller formanden for Danmarks Idrætsforbunds (DIF) Matchfixingsekretariat, Poul Broberg til BT.

Læs også: Se billederne: Derfor var der straffespark til Real Madrid

– Vi gør alt, hvad vi kan for at komme frem til en beslutning om, hvorvidt vi skal gå med en sag, eller om vi skal lægge den ned. Det er svært at sige hvornår, men i løbet af næste uge, vil jeg tro.

Sportschefen i Sønderjyske er utilfreds med at det tager så lang tid at finde en afgørelse i sagen.

– Selvfølgelig er det frustrerende. Og selvfølgelig fylder det rigtig, rigtig meget. Det er jo nogle hårde beskyldninger at få på sig, og det er klart, at når man ved, at man ikke har gjort de her ting, som man et eller andet sted bliver undersøgt for, så irriterer, generer og frustrerer det selvfølgelig én, fortæller Hans Jørgen Haysen til BT og fortsætter:

– Og de her ting influerer jo selvfølgelig i hverdagen. Både for ledelse, klubben, fans, sponsorer og spillerne ikke mindst. Vores håb er bare, at de hurtigst muligt kommer med den her redegørelse. Og så regner vi med, at vi kan bliver renset, så vi kan kigge fremad.

OVERSIGT

Scroll to Top