The perfect guide to the casino

Iskolde Bendtner: Bestemmer Rosenborgs taktik

Nicklas Bendtner er Rosenborgs helt store stjerne, og ifølge en holdkammerat så bestemmer han også taktikken.

Søndag aften slog Rosenborg med Nicklas Bendtner som dobbelt målscorer Molde 4-0, og det var med til at lette presset på begge parter efter Rosensborgs værste sæsonstart siden 2011.

Hvis man spørger Bendtners angrebskollega, Alexander Söderlund, så skal Bendtner have en stor del af æren for sejren da det faktisk var ham som stod for taktikken til kampen som træner Kåre Ingebrigtsen fulgte til punkt og prikke.

Læs også: Til salg: Brøndby kan endelig få deres drømmeangriber

– Nicklas ville spille til venstre, og så blev det sådan. Selv om det er Kåre Ingebrigtsen, som udtager holdet, så bliver det sådan, som den danske superstjerne vil have det, udtaler Alexander Söderlund til Dagbladet.

Læs også: Pris: 60 millioner kroner – Tottenham, Ajax, Bayer Leverkusen, Southampton, Celta Vigo, Sevilla og Villareal jagter Superliga-stjerne

Nicklas Bendtner var forståeligt nok også selv tilfreds med hele kampen og udtaler følgende:
-Vi trænede på det, og så holdt vi fast i det. I dag skal vi alle være glade. I dag spiller vi, som vi har aftalt, vi skal. Jeg tror, det er første gang i sæsonen, at vi overholdt de aftaler, vi havde lagt « lød det, ifølge Dagbladet, fra Bendtner, som viste VM-form med sine to scoringer.

Læs også: What!? Derfor har Manchester United dette billede af Messi hængende i omklædningsrummet på akademiet

OVERSIGT

Scroll to Top