The perfect guide to the casino

Reaktioner fra målscorerne efter Lyngby-OB målfest: Skuffende at vi ikke vinder, når vi gør så mange ting på den rigtige måde

OB måtte nøjes med 2-2 mod Lyngby efter at have været bagud to gange. Footy.dk har fanget en række reaktioner efter kampen.

To mål fra Lyngbys Jeppe Kjær var med til at sikre Lyngby et uafgjort resultat på 2-2 mod OB, hvor gæsternes Mathias Greve leverede et drømmemål ved udligningen til 2-2. Mathias Greve var naturligvis ikke tilfreds med det uafgjorte resultat, men ser positivt på tingene trods alt.
– Jeg synes, vi spiller en rigtig fin første halvleg, og vi burde være kommet foran, inden de scorer. Det meste af anden halvleg er også rigtig fin, og jeg føler klart, at det er en kamp, vi skal vinde. Men det sidste kvarter lader vi dem presse os lidt mere, end vi burde. Vi fik det ene point, og vi skal give den fuld gas i de næste kampe, så vi sikrer hundrede procent mod nedrykning. Derfra kan vi se fremad mod, hvad vi ellers kan opnå i denne sæson, og sideløbende forstærke vindermentaliteten, så vi kommer væk fra at forære dumme og lette point væk, sagde Mathias Greve til klubbens hjemmeside.

Den dobbelte Lyngby-målscorer så positivt på at han igen kom på måltavlen, men var ærgerlig over, at det ikke var nok til at vinde kampen.
– Det var selvfølgelig rigtig lækkert for mig at få scoret efter en frustrerende tid, men samtidig er jeg skuffet, da det ikke gav tre point. Jeg accepterer gerne, at jeg har haft en dårlig sæson, hvis bare vi redder os i Superligaen, sagde Jeppe Kjær til bold.dk

OB’s anfører, Kenneth Emil Petersen, mener at det var to dumme mål, der gik imod og var frustreret over ikke at vinde kampen.
– Vi har chancerne til at vinde kampen i dag, men vi indkasserer to dumme mål efter fejl fra vores side. Men selv hvis vi havde lukket tre eller fire mål ind, så havde vi chancer nok til at vinde alligevel. Vi gør så meget rigtigt i dag, og vi dominerer voldsomt. Det gør det kun endnu mere skuffende, at vi ikke vinder kampen, når vi gør så mange ting på den rigtige måde, sagde anføreren til OB’s hjemmeside.

OB ligger fortsat lunt i svinget til at undgå nedrykning, mens Lyngby fortsat er sidst med hele 9 point op til SønderjyskE, der har spillet en kamp mindre.

OVERSIGT

Scroll to Top