Referat: OB holdt SønderjyskE fra påskefadet og fightede sejren hjem

OB nedlagde gæsterne fra SønderjyskE i 2-1-sejren på mål af Nicklas Helenius og Troels Kløve.

OB satte sig fra første fløjt på spillet og tvang gæsterne ned og stå. Allerede efter 5 min. spil fik vi kampens første scoring. Efter fint spil rundt om feltet sendte Jeppe Tverskov en høj bold over SøndrjyskE-bagkæden, som fandt en fri Nicklas Helenius, der let sendte bolden i kassen bag en chanceløs Sebastian Mielitz til 1-0.

Scoringen tvang gæsterne længere frem på banen i forsøget på at fremtvinge en udligning, men det gav også et meget velspillende OB-mandskab mere plads frem i banen, hvor OB blev ved med at presse på og var farlige hver gang.

Midtvejs i 1. halvleg begyndte gæsterne at få lidt bedre fat efter at have haft det svært, hvor de nu fik bedre gang i spillet, mens OB hele tiden lurede på at køre de hurtige omstillinger.

Efter knap en halv time fik vi endnu en scoring fra hjemmeholdet. En elendig aflevering fra SønderjyskE-bagkæden fandt Troels Kløve, der helt umarkeret løb frem mod mål og på kanten af målfeltet brager han kuglen ned i det lange hjørne til 2-0.

Kort før pausen OB havde bragt sig yderligere i front efter et godt indlæg fra Ryan Johnson Laursen, hvor Anders K Jacobsen blot skylde prikke bolden i mål, men han formåede ikke at udnytte den kæmpe store chance og dermed var pausestillingen 2-0 i Odense.

Kort efter pausen var OB’s Anders K Jacobsen på spil igen. Nicklas Helenius spillede ham fri i dybden, hvor han satte Marc Pedersen af, men stolpe reddede hans sløsede skud.

SønderjyskE forsøgte sig med en omstilling 10 min inde i 2. halvleg, hvor bolden havnede for fødderne af Mads Hvilsom, men en god blokering af Marco Lund holdt bolden ude af nettet.

SønderjyskE så langt bedre ud efter pausen og efter en god times spil var det denne gang Mikael Uhre, der kanonerede bolden på stolpen fra en spids vinkel.

Kort efter blev der dømt straffespark til SønderjyskE efter en bold i dybden til Eggert Jonsson, der forsøgte sig med et indlæg, der ramte hånden på Kenneth Emil Petersen. Niki Zimling sparkede bolden i kassen på trods af, at Sten Grytebust havde hånden på og dermed var stillingen 2-1 i Odense.

SønderjyskE begyndte at lugte blod frem mod slutningen, da OB gang på gang var uskarp i de afgørende situationer. Gæsterne satsede mere og mere og var flere gange tæt på i slutminutterne, især ved dødboldsituationer, men OB-defensiven stod solidt og dermed endte kampen 2-1 til OB.