The perfect guide to the casino

Swanseas Ki: Son og jeg er klar til at kæmpe for Sydkorea

Swanseas Ki Sung-Yueng siger, at han og Tottenhams Son er klar til at kæmpe for deres land.

Den 25-årige Tottenham-spiller Heung-Min Son har indtil 2019 til at tilmelde sig halvandet års træning i den sydkoreanske hær. Noget som alle sydkoreanske mænd skal gøre, da landet stadig officielt er i krig med naboen Nordkorea.

Dermed kan Tottenham komme til at mangle brandvarme Son, men det er der ikke noget at gøre ved, hvis du spørger landsmanden Ki Sung-Yueng, der spiller i Swansea.

– Det er noget, vi alle respekterer. Det er ikke rimeligt at sige, at vi er berømte fodboldspillere, så vi behøver ikke gøre det. Sonny og jeg kan ikke bare få en særlig behandling, fordi vi er Premier League-spillere. Der er andre sydkoreanere derude, der udfører langt mere vigtige og værdifulde job end at sparke en bold rundt. De må gøre det samme, vi forstår det alle. I Storbritannien har du ikke den samme situation. Vi er stadig opdelt i to lande og forbliver officielt i krig – selv om der har været våbenhvile i 65 år. Hvis mit land har brug for mig, vil jeg være der for dem, og jeg er klar til at kæmpe. Men for at være klar til at kæmpe, må du lære at kæmpe, udtaler han i følge Sun.

Hvis Sydkorea når semifinalerne til VM, vinder de asiatiske lege til august eller den asiatiske cup til januar, kan Son dog slippe.

OVERSIGT

Scroll to Top