2 scoringer af Rashford sikrede Man Utd en vital sejr mod Liverpool

Rashford sikrede med 2 mål i dag Manchester United en vigtig sejr over Liverpool, og dermed også 3 vigtige point i kampen om 2. pladsen.

Allerede efter 14 minutter sendte Marcus Rashford Manchester United-fansene i ekstase, efter at han med en kølig afslutning udplacerede Loris Karius i Liverpool-målet.

Manchester United pressede fortsat på efter 1-0 scoringen og det gav pote bare 10 minutter senere, da Rashford igen scorede efter at han fulgte op på en løs bold i feltet.

Efter pausen vendte kampen til Liverpools fordel og det var nu dem der lagde et enormt pres på hjemmeholdet og de skabte for alvor spænding i kampen, da Bailly sendte bolden i eget mål, efter et indlæg fra Sadio Mané.

Liverpool formåede dog aldrig at udligne kampen og dermed kunne Mourinhos mandskab sikre 3 vigtige point i kampen om 2. pladsen i Premier League.