The perfect guide to the casino

Referat: AGF sled sig til sejren over uskarpe OB

AGF kæmpede bragt og sikrede sig en flot udesejr på 0-1 på mål af Jens Stage efter et hjørnespark.

Med kun to kampe tilbage af grundspillet i Superligaen var der maksimalt pres på OB, hvor kun en sejr kunne bruges i jagten på top 6.

Det var et OB-mandskab, der satte sig på spillet fra kampens start, hvor de havde held med at få gæsterne til at stå dybt i banen. Det var dog gæsterne der kom foran kort inde i kampen. Efter et godt slået hjørnespark af Tobias Sana steg unge Jens Stage op og headede på fremragende vis bolden sikkert i kassen og bragte dermed sit hold i front.

Herefter havde begge hold svært ved at holde i bolden, mens spillet bølgede frem og tilbage. Gæsterne var tæt på igen midtvejs i 1. halvleg efter en dødbold, hvor først Martin Pusic og efterfølgende Mustapha Bundus skud blev blokeret og gik til hjørnespark. På det efterfølgende hjørnespark var OB’s unge Jacob Buus tæt på at sparke bolden i eget net efter en skidt clearing, men heldigvis for ham tog den træværket.

Ingen af holdene formåede ikke at komme frem til det helt store ind pausen og derfor var stillingen 0-0 efter de første 45 min.

Efter pausen fik OB så småt bedre fat i kmapen, hvor hjemmeholdet var bedre på bolden end AGF, der også så sig tilfredse med at stå længere tilbage på banen og afvente, mens OB dog havde svært ved at komme frem til de helt store chancer.

Med 20 min igen havde AGF sneget sig op på OB’s banehalvdel til en afveksling og her blev bolden lagt af til Amini, der på kanten af feltet fik affyret et godt spark, som Grytebust kun akkurat fik lappen på, så den gik over målet.

OB var tæt på i slutminutterne, hvor de for alvor fik presset gæsterne, men heldet og den afgørende skarphed manglede for hjemmeholdet og dermed endte kampen 0-1.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top