På trods af udvisning: FC Midtjylland fortsætter deres sejrsstime mod Hobro

FC Midtjylland vandt søndagens tidlige Alka Superliga-kamp med cifrene 0-2 mod Hobro, begge mål blev scoret af Marc Dal Hende.

Det tog ikke Marc Dal Hende lang tid før han fandt netmaskerne i Hobro, 5 minutter gik der før han sendte FC Midtjylland på sejrskurs.

Han fordoblede i 2. halveg føringen til 0-2 i det 66. minut, ummidelbart efter at Frank Ogochukwu havde modtaget sit 2. gule kort og dermed måtte forlade banen.

Hobro formåede at skabe spænding til sidst, da de i det 83. minut fik reduceret til stillingen 1-2, men mere blev det heller ikke til.

Det betyder nu at FC Midtjylland har vundet deres seneste 13 Superliga-kampe, sidst de tabte var den 10. september hvor det blev til et 4-3 nederlag i Parken.

De har nu 6 point ned til Brøndby på 2. pladsen, der dog har spillet end kamp mindre.