The perfect guide to the casino

Preview: OB – Helsingør

OB tager imod Helsingør søndag d. 11/2 kl. 14 på EWII Park i Odense.

Formen:
Der har været fuld fart over transfervinduet i Ådalen, hvor salget af Frederik Tingager startede en lavine af transfers til og fra den fynske trup. Yderligere har man sagt farvel til midtbanekrigeren, Izunna Uzochukwu. OB har derfor også været tvunget til at hente frisk blod til truppen, hvor André Rømer, Troels Kløve, Marco Lund og Mohammed Fellah alle er kommet ind. OB startede træningskampene i det nye år godt med sejre over Nykøbing og Vejle, men i deres to seneste testkampe er det blevet nederlag mod Odd og Göteborg.

Der har, ligesom på Fyn, også været godt gang i transfervinduet i Helsingør, hvor man har sagt farvel til intet mindre end syv spillere, hvor man så i stedet har hentet fire særdeles spændende fodboldspillere. Pascal Gregor må ses som det største scoop, mens den svenske topscorer fra den næstbedste række, Melvin Frithzell samt brasilianske Douglas skal sætte gang i målscoringen for de nedrykningstruede gæster til søndagens kamp.

Forventede startopstillinger:
OB er helt uden skader til søndagens opgør, hvor Kent Nielsen altså har frit valg på alle hylder. Helsingør må undvære højre-backen, Ricki Olsen, hvor Frederik Bay ser ud til at være den midlertidige løsning. Yderligere er Patrick Olsen karantæneramt.

OB (4-4-2): Grytebust – Laursen, Tverskov, Petersen, Barrett – Kløve, Thomasen, Nielsen, Jönsson – Helenius, Jacobsen
Helsingør (4-4-2): Vaporakis – Fisch, Henriksen Gregor – Matheus, Basse, Køhler, Bay – Christensen – Mortensen, Douglas

De skal gøre forskellen:
OB’s fravær af Frederik Tingager skal løses med Jeppe Tverskov, hvor han skal vise, at han er løsningen i midterforsvaret. Ligeledes skal de nye angribere i Helsingør sætte deres præg fra start, hvor det specielt bliver spændende at se niveauet på brasilianske, Douglas.

OB formåede at holde Sten Grytebust i klubben på trods af fremragende præstationer igennem det sidste års tid og han bliver også vigtig i dagens opgør. Ligeledes bliver nytilkomne Pascal Gregor en vigtig brik i Helsingørs defensiv, hvor han kommer med en masse rutine fra sin tid i FC Nordsjælland.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. Helsingør vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke.
Sidst de to hold mødtes endte det med en OB-sejr på 2-0. Om OB får samme success i søndagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang søndag kl. 14 på EWII Park i Odense.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager i mod Helsingør, hvor vi vil dække kampen live og fange reaktionerne efterfølgende.

OVERSIGT

Scroll to Top