The perfect guide to the casino

Danny Drinkwater afslører: Det vil jeg spørge Messi om, når vi møder Barca i Champions League

Danny Drinkwater afslører nu, hvad han vil spørge Lionel Messi om, når FC Barcelona og Chelsea tørner sammen i Champions League.

Chelsea og FC Barcelona dueller snart om en plads videre i Champions League-turneringen, og det er Chelseas engelske midtbanespiller Danny Drinkwater meget spændt på. Han glæder sig nemlig til at møde Lionel Messi, og han vil forsøge at få argentinerens trøje, hvilket ikke lykkedes for ham, da han med Leicester mødte Barca i en træningskamp i 2016.

– Ja, jeg glæder mig, ja. Jeg tror faktisk ikke, jeg har spillet på Camp Nou før. Jeg spillede mod Barcelona i pre-season for et år siden, men Camp Nou vil være en ny oplevelse for mig, så jeg glæder mig til det. Jeg var spændt første gang jeg spillede mod ham (Lionel Messi, red.), så jeg ved ikke, hvordan jeg vil have det anden gang. Jeg bliver nødt til at få hans trøje. Du kan ikke læse, hvad han vil gøre. Han er hurtig med bolden, og hans ændring i retninger er næsten ikke synlige. Jeg har aldrig spillet imod nogen som ham. Jeg har spillet imod folk, der kan ændre retning hurtigt, men han er bare på et andet niveau. udtaler han i følge The Mirror.

Chelsea tager imod FC Barcelona på Stamford Bridge den 20. februar, mens de mødes på Camp Nou den 14/03.

OVERSIGT

Scroll to Top